Rólam

Horváth Ágnes – Fejlesztő, tanácsadó. (Megújítás mestere)

Leendő szocio- és művészetterapeuta

​Kiskorom óta álmom a gyógyítás, és hosszú évek tapasztalata és önismereti munkája megerősítette, hogy ez az én utam, csak nem a kórházban és nem fehér ruhában, hanem cégeknél, vállalatoknál, csapatoknál, csoportokban.

Főiskolai tanulmányaim alatt megtanultam, hogy a vállatoknak is van életútja, és vannak betegségei, én ezeknek szeretnék a gyógyítója lenni.

Évek során tudatosan építettem fel azt, hogy most ki tudjak állni a piacra, dolgoztam 2 fős cégtől 400 fősig. Többféle típusú vezetővel, különböző típusú munkatársakkal dolgoztam együtt. Ezekre a munkákra, feladatokra, mindig úgy tekintettem, mint egy-egy megtanulandó fejezet a szakmámhoz, még akkor is, ha ez sokszor nehéz volt.

2003-ban végeztem a SZIE-VTI-n agrármenedzserként, utána SZIE-GTK-n közgazdászként. Azóta szerelem nekem ez a terület. Szakdolgozataimat is ezen a területen írtam (coaching, vezetési tanácsadás, valamint ERP).

Nagyon fontosnak tartom a folyamatszabályozást, azt gondolom, hogy a dolgok csak úgy működnek jól, ha rendszerben látjuk az egészet, és azt is több oldalról körüljárva.

Nagyon fontos számomra a tanulás, minél tágabb nézőpont, ezért sok szakmai fórumon megfordultam, tervezem a környezetemben is hasonlót életre hívni.

A tanulás, a különböző témák több oldalról történő megközelítése mindig izgalommal tölt el, motivál.

Munkám során nagyon sokszor használom az intuícióimat, begyűjtöm az információkat, figyelek, kutatok, és utána állok elő egy kész tervvel, javaslattal.

Miért a művészetterápia?

Nagyon sokszor tapasztaltam, hogy minden megvan, minden egyben van, mégsem történik meg a változás. Ennek középpontjában is az ember áll. Művészetterápia eszközeivel át lehet segíteni a személyt, a csoportot a nehézségeken, az akadályokon, amelyek segítik a változást, a megújulást. Ezáltal egy komplex fejlesztési szolgáltatást tudok nyújtani a hozzám fordulóknak.

Rólam írták

Nagyon megoldásfókuszú vagyok. A felmerülő problémákra, mint lehetőségekre tekintek. Nagyon felvillanyoz, ahogy elkezdődik a folyamat, kerülnek felszínre az újabb és újabb javaslatok, ötletek és amelyekből a végén kikerekedik egy megvalósítható, minden oldalról jól megtámogatott terv. Csodálatos ez a folyamat.

https://read-blog.blog.hu/2021/01/25/haw-the_way_rendszer_a_munkadban?fbclid=IwAR3K47zWyEgQipDAAi4OJgkDhnNtrwTMgr2TZHwvTawWv8Ce0dfGZlPV2H4/

Azóta az önbizalmam is sokat erősödött. Jobban meg tudom fogalmazni, mit szeretnék. Nem vagyok görcsös, nem félek őszintének lenni az interjúkon, hiszen ahogy Ági mondta nekem: a HR-s is egy ember, a saját álmaival és érzelmeivel.Csak ajánlani tudom mindenkinek.- Márton Róbert, Athénból

Back to top