Rólam

Horváth Ágnes – Fejlesztő, tanácsadó. (Megújítás mestere)

Szocio- és művészetterapeuta

Agrármenedzser és közgazdász végzettséggel rendelkezem és munkám során mindig kiemelt figyelmet fordítok az emberi kapcsolatokra és az innovációra.

Évek során tudatosan építettem fel a karrierem; dolgoztam 2 fős cégtől a 400 fősig. Többféle típusú vezetővel, különböző típusú munkatársakkal dolgoztam együtt. Ezekre a munkákra, feladatokra, mindig úgy tekintettem, mint egy-egy megtanulandó fejezet a szakmámhoz, még akkor is, ha ez sokszor nehéz volt.

2003-ban végeztem a SZIE-VTI-n agrármenedzserként, utána SZIE-GTK-n közgazdászként. Azóta szerelem nekem ez a terület. Szakdolgozataimat is ezen a területen írtam (coaching, vezetési tanácsadás, valamint ERP).

Nagyon fontosnak tartom a folyamatszabályozást, azt gondolom, hogy a dolgok csak úgy működnek jól, ha rendszerben látjuk az egészet, és azt is több oldalról körüljárva.

Nagyon fontos számomra a tanulás, minél tágabb nézőpont, ezért sok szakmai fórumon megfordultam, tervezem a környezetemben is hasonlót életre hívni.

A tanulás, a különböző témák több oldalról történő megközelítése mindig izgalommal tölt el, motivál.

Munkám során nagyon sokszor használom az intuícióimat, begyűjtöm az információkat, figyelek, kutatok, és utána állok elő egy kész tervvel, javaslattal.

Az elmúlt öt év során jelentős tapasztalatot szereztem az emberi erőforrás területén, különös hangsúlyt fektetve az interjúztatásra, tréningekre, valamint különböző rendszerek és folyamatok szakmai támogatására.

Nemrégiben szocio- és művészetterapeuta képesítést is szereztem, ami tovább erősítette képességeimet az emberi kapcsolatok és az emberek hatékonyságának javítása terén. Számomra az emberek és a hatékonyság összekapcsolása a fő fókusz és szenvedélyesen hiszem, hogy az innovatív megközelítések és folyamatok segíthetnek elérni a kiváló eredményeket a különböző üzleti területeken.

Miért a művészetterápia?

Nagyon sokszor tapasztaltam, hogy minden megvan, minden egyben van, mégsem történik meg a változás. Ennek középpontjában is az ember áll. Művészetterápia eszközeivel át lehet segíteni a személyt, a csoportot a nehézségeken, az akadályokon, amelyek segítik a változást, a megújulást. Ezáltal egy komplex fejlesztési szolgáltatást tudok nyújtani a hozzám fordulóknak.

Rólam írták

Nagyon megoldásfókuszú vagyok. A felmerülő problémákra, mint lehetőségekre tekintek. Nagyon felvillanyoz, ahogy elkezdődik a folyamat, kerülnek felszínre az újabb és újabb javaslatok, ötletek és amelyekből a végén kikerekedik egy megvalósítható, minden oldalról jól megtámogatott terv. Csodálatos ez a folyamat.

https://read-blog.blog.hu/2021/01/25/haw-the_way_rendszer_a_munkadban?fbclid=IwAR3K47zWyEgQipDAAi4OJgkDhnNtrwTMgr2TZHwvTawWv8Ce0dfGZlPV2H4/

Azóta az önbizalmam is sokat erősödött. Jobban meg tudom fogalmazni, mit szeretnék. Nem vagyok görcsös, nem félek őszintének lenni az interjúkon, hiszen ahogy Ági mondta nekem: a HR-s is egy ember, a saját álmaival és érzelmeivel. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Márton Róbert, Athénból
Back to top