A változásban rejlő erő – művészetterápiás csoport felnőtteknek, hölgyeknek és uraknak

Változás, változás, változás. Lehetőség, fejlődés, önismeret, válság, covid, homeoffice, válság, veszteség… Folyamatosan keringő, felbukkanó szavak.

  • Mit kezdesz ezekkel?
  • Vannak rá válaszaid?
  • Milyen érzéseid vannak, ha a szófelhőben lévő szavak közül bármelyiket meghallod?
  • Ellenállsz? Küzdesz? Tanácstalan vagy? Alkalmazkodsz?
  • Keresed az erőd?
  • Bizonytalan vagy, hogy képes vagy-e bármit is befolyásolni?

Ha szeretnél megnyugvást találni ebben az őrülten kavargó és változó világban, akkor jelentkezz a Változásban rejlő erő művészetterápiás csoportba.

Mit jelent a művészetterápiás csoport?

A keretek és az ítélkezésmentes közeg lehetőséget ad arra, hogy biztonságban érezd magad. Kiróbálhatod, hogy egy más szemszögből nézz rá az életedben felbukkanó nehézségekre és számodra kedvező változásokat tudj elérni, először csoporton belül, aztán az életedben egyaránt. Ha akarsz. Ha nem, az is elfogadható állapot.

Mire számíthatsz?

Amit ígérek, hogy 10 alkalmon keresztül megkapod a nyitottságomat, a szakmai felkészültségemet, a csoportmegtartó erőmet, az érzést, hogy jó hogy vagy és mindig meghagyom neked a szabad akarat és az autonómia lehetőségét.

Mindenki szabadon vesz részt a csoportalkalmakon: alkot avagy sem, beszél avagy hallgat, mozdul vagy sem, megoszt vagy nem.

Fontos!

A csoporton való részvételhez semmiféle előképzettség nem szükséges és az sem kizáró ok, ha van.

Jelentkezési tudnivalók:

A csoport zárt, elköteleződést kíván a 10 alkalomra. Amennyiben a csoport igényt tart rá, a csoportfolyamat meghosszabbítható. A változásban rejlő erő csoportban az alkalmak egymásra épülnek.

A csoportban a helyedet egy alkalom díjának a befizetésével biztosíthatod, amely a csoport végén, az utolsó alkalom díja lesz. Hiányzás esetén is fizetned kell a részvételi díjat.

Jelentkezni az alábbi űrlapon van lehetőséged. Kérlek a számla kiállításához add meg a pontos nevedet, e-mail címedet és lakcímedet is. Számlát csak magánszemélynek tudok kiállítani. A csoportba való jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, majd az elektronikus számla kiegyenlítésével válik véglegessé.

    Back to top